Kollagénkészítmények ízületekhez

One moment, please

Kollagén a porcokban Mindazok, akik ízületi fájdalom miatt szenvednek, ezentúl egy hatásos készítménnyel is számolhatnak, a hidrolizált kollagénnel, vagyis kollagénpeptidekkel.

kollagénkészítmények ízületekhez fáj az ujjam

A kollagén valójában jelen van a mindennapi táplálkozásunkban is, csak a szükségesnél sokkal kisebb mértékben. Az emésztése tökéletesen biztonságos, mellékhatásokkal nem kell számolnunk, a bevitele egyszerű és ráadásul a porcépítő hatása mellett számos szervre van jótékony hatással.

kollagénkészítmények ízületekhez a térd alsó végtagjainak betegségei

A kollagénpeptid egy fehérje, különleges protein és aminosav összeállítás. Klinikai tanulmányok igazolják, hogy a szájon át a szervezetbe juttatott kollagénpeptidek röviddel elfogyasztásuk után felszívódnak a belekben, majd felhalmozódnak a porcokban, és itt fejtik ki kollagénkészítmények ízületekhez hatásukat segítenek a porcsejtek aktivitásában, folyamatos megújulásában, normalizálják a porcok anyagcseréjét javítják a sejtek saját kollagénszintézisét Mivel a kollagén táplálék az ízületi porc és az ízületi tok újjáépítésében, ezért rendkívül fontos a pótlása - lehetőleg a szervezet számára jól hasznosítható formában.

59. rész: Kollagén, a csodafegyverünk - de nem mindegy, miből! (3. rész)

A jelenleg kapható kollagénpeptid tartalmú készítmények minőségben proteinforrás, hidrolízis fajtája, stb. Azonban egy olyan termék, amelynek hatóanyaga esetleg egy olcsón rész-hidrolizált kollagénfehérje, amely nagyobb molekulájú, hosszú láncú peptidekkel rendelkezik, még nagy mennyiségben sem biztosít olyan hatást, mint egy megfelelő minőségű rövidláncú peptideket tartalmazó készítmény. Ezért kiemelt fontosságú, hogy olyan forgalmazóhoz forduljunk, akiben teljesen megbízhatunk.

A Gelita Health Gmbh kutatói a modern technológia segítségével kollagénkészítmények ízületekhez hosszú láncú kollagént enzimes hidrolízissel kollagénpeptidekre bontották, és kiválasztották azokat a peptid szekvenciákat, amelyek kifejezetten az ízületek karbantartására szolgálnak.

kollagénkészítmények ízületekhez hialuronsav terhesség alatt

Lehet, hogy érdekel