Nutriversum hyaluron

nutriversum hyaluron

nutriversum hyaluron

Nutriversum WSHAPE Hyaluron kapszula Nutriversum hyaluron hialuronsav minden emberi kötőszövetben megtalálható fehérje, így érthető, hogy miért ennyire fontos anyag a test számára. Hialuronsav Természetes szénhidrát, amely a szervezet összes szövetében megtalálható.

nutriversum hyaluron

Felelős a szöveteink, a csont, a porc, az izom, a bőr rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítja az adott szerv rugalmasságát és feszességét.

nutriversum hyaluron

A hialuronsav saját tömegének ezerszeresét képes vízben megkötni. Feltölti a bőrt és a kötőszöveteket, keni az ízületeket, fontos alkotóeleme a porcoknak.

nutriversum hyaluron

Természetes hidratáló, erősíti az immunrendszert, segíti a vitaminok, ásványi anyagok megfelelő felszívódását, az egészséges szívműködést, lelassítja az öregedési folyamatokat. Alapvetően a szépségápolási hatása miatt népszerű kiegészítő, de nem szabad megfeledkezni róla, hogy ezen felül a szervezet nagy mennyiségben használja fel az ízületek karbantartására is, épp ezért a test önmaga is előállítja.

Nutriversum Wshape MSM+C+Hyaluron+Collagen kapszula – 120db

A hialuronsav vízmegkötő képessége szinte egyedülálló. Ennek köszönhetően fontos szerepet tölt be az ízületek mozgathatóságának fenntartásában, hozzájárulhat az ízületek között található folyadék normális állapotának kialakításához. Hatóanyagok 1 kapszulában:.

nutriversum hyaluron

Lehet, hogy érdekel